Groepsuitje Wichelroede lopen

Vanaf 1997 geven wij al les in het wichelroedelopen aan kleine en grote groepen. De groepen waar wij de workshop ;geven zijn: familie-uitje, vrienden ;en vriendinnen groepje, bedrijf-uitje en bedrijf-teambuilding. Iedereen van de groep krijgt van ons een set wichelroedes, die mogen houden. 

Verrassend interessant

Het groepsuitje Wichelroedelopen wordt gegeven door onze ervaren wichelroedeloper Johannes Zoet. Hij  brengt het verhaal op een enthousiaste en boeiende wijze. Het begint met algemene informatie over de geschiedenis van het wichelroedelopen. Daarna krijgt iedereen zijn eigen wichelroede en leert de theorie in praktijk te brengen.

Misschien staat u er versteld van: maar liefst 95 procent van de mensen voelt de werking van de wichelroede. Zelfs de mensen die er in beginsel sceptisch tegenover staan.

  • U kunt ons zeven dagen per week boeken.
  • Wij kunnen in overleg met u afspraken maken, hoe lang u de workshop wilt laten duren, dit kan vanaf 2 uur per workshop.
  • Tijd start workshop wichelroedelopen: ’s ochtends of s ‘middags.
  • Afhankelijk van de tijd kunnen wij een wandel- of een auto wichelroedeworkshop voor u samenstellen.
  • In overleg met u kunnen wij overal in Nederland de workshop Wichelroedelopen geven.
  • Het seizoen van deze workshop is van 15 maart t/m 15 november. Buiten dit seizoen geven wij wichelroedeworkshop bij u  op uw bedrijf, schoollokaal  etcetera. 

Prijs groepsuitje Wichelroedelopen

Kostprijs:  15 euro p/p, wichelroede inbegrepen.
kinderen vanaf 12 jaar tot 16 jaar , kostprijs 10 euro p/p, wichelroede inbegrepen.

Minimum leeftijd: 12 jaar.

Duur workshop: 2 uur

Wilt  u de uren van het groepsuitje uitbreiden, neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen voor u workshop wichelroedelopen in de provincies:  Noord-Holland // Zuid-Holland // Utrecht // Brabant // Noord-Limburg // Gelderland // Overijssel // Flevoland // Drenthe // Groningen // Friesland.

Bijzondere plaatsen: Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Leeuwarden, Leiden, Lochemseberg (Gelderland), Grebbeberg (Utrecht), stad Groningen, Havelte en Rolde, hunebedden (Drenthe), Ootmarsum (Twente),  Zwolle

Informeer naar de mogelijkheden en mail ons via ons via e-mail info@spirituelereizen.eu
of bel 06 – 226 216 98