Ervaringen met leylijnen

  1. Piramiden, tempels, hunebedden, steenkringen etc. zijn op leycentra gebouwd. Kerken staan op leycentra en ook oude bedevaartplaatsen zijn gelegen op deze knooppunten leylijnen .Ook is het in Nederland talloze malen voorgekomen, dat mensen kerken afbraken, maar dan de toren hebben laten staan. In alle gevallen staat dan de toren op een leycentrum!

  2. Biologische veranderingen in de bodem kunnen plaatsvinden, bijv. inzake begroeiing, open plaatsen in het bos, heksenkringen en hulstgroei.

  3. Geestelijke aantrekkingskracht, waardoor personen onbewust zwerfkeien of monumenten op leycentra plaatsen.

  4. Genezende krachten. Niet voor niets liggen bedevaartplaatsen op een leycentrum. En grote vermoeidheid kan in een half uur verdwijnen.

  5. Soms kan het gebeuren dat er bij een leycentrum afname van de zwaartekracht kan optreden! Of bij het beklimmen van een heuvel, wordt niet gevoeld dat het pad steil omhoog gaat! Op sommige leycentra is sprake van temperatuurstijging, bij andere leycentra juist … afdaling!

  6. Een leycentrum is sterk bij Volle Maan en zwak bij Nieuwe Maan. Een leycentrum kan ook lichtverschijnselen teweeg brengen, door bijv. wit/gele bollen! In sommige gevallen vindt mummificeren van lijken plaats!

Tekst: © mei 2017, SpiritueleReizenEU